Adobe Document Cloud og persondatalov (GDPR)

Hvad er GDPR, og hvordan påvirker det virksomhedens brug af Document Cloud?

GDPR (persondataforordning) er EU's nye persondataforordning, der harmoniserer og moderniserer krav om databeskyttelse i EU. Selvom der er mange nye eller forbedrede krav sammenlignet med tidligere love om datasikkerhed i EU, forbliver de centrale grundlæggende principper de samme. De nye love har en bred definition af personoplysninger og vidtrækkende konsekvenser, og omfatter enhver virksomhed, der markedsfører produkter eller tjenester til enkeltpersoner i EU. Som din betroede databehandler har vi fokus på at hjælpe dig med at leve op til GDPR-reglerne.

GDPR-parat: Et fælles ansvar.

GDPR handler om i fællesskab at overholde de regler og forpligtelser, der gælder for de forskellige parter. For brugere af Document Cloud beskriver nedenstående eksempler de roller, der gælder for virksomheder og institutioner (dataansvarlige), teknologileverandører (databehandlere) og de steder, hvor databehandleren kan have behov for at hjælpe den dataansvarlige eller samarbejde med vedkommende enten vha. værktøjer, processer eller dokumentation.
Virksomhedsansvarlig
Virksomhedsansvar

Et stærkt grundlag for overholdelse af datasikkerhed.

Vi har implementeret et sæt af certificerede sikkerhedsprocesser og kontroller under navnet Adobe Common Controls Framework, der skal hjælpe med at beskytte data, der er i vores varetægt. Dette regelsæt hjælpe os med at overholde adskillige certificeringer, standarder og bestemmelser vedrørende sikkerhed og privatliv, bl.a. SOC 2, ISO 27001 og EU-U.S. Privacy Shield-aftalen.
  • Privacy by design

    Privacy by design

    Adobe har i mange år haft en praksis med at integrere proaktive produktudviklingsbestræbelser, hvilket betyder, at vi tænker over databeskyttelse lige fra begyndelsen, når det handler om vores softwarelivscyklus. Det går også under betegnelsen "privacy by design."
  • Dataoverførsel

    Dataoverførsel

    Vi lever også op til EU-U.S. og Swiss-U.S. Privacy Shield-aftalerne for kunderelaterede data. Det giver vores kunder mulighed for at stole på disse aftaler eller indgå standardkontraktsbestemmelser (også kendt som EU modelklausuler) i forbindelse med overførsel af data fra EU til USA. Du kan finde flere oplysninger om dette emne i vores Privacy Center,samt oplysninger om, hvordan du anmoder om standardkontraktsbestemmelser.
  • Kontraktbetingelser
    Kontraktbetingelser
    Vi har opdateret Adobes databehandlingsaftale, så den lever op til GDPR-krav.
  • Registrering af behandlingen

    Registreringer af behandlingen

    Vi arbejder med henblik på at kunne dokumentere at vores forskellige rutiner for databeskyttelse overholder de forbedrede krav til registrering af data.
  • Databeskyttelsesteam

    Databeskyttelsesteam

    Vi har i øjeblikket en chef for persondata, en chef for irsk databeskyttelse og et dedikeret team for persondata, og vil fortsat evaluere om vi skal træffe yderligere foranstaltninger med henblik på de nye krav.
  • Produkt- og procesinnovation
    Produkt- og procesinnovation
    Vi lytter altid til vores kunder og søger nye veje til at forenkle og yderligere automatisere vores produkt og servicetilbud for bedre at kunne understøtte deres GDPR-behov.
Adobe online-tjenester er kun tilgængelige for brugere, der er fyldt 13 år, og kræver en aftale om yderligere vilkår og Adobes politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Online-tjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, kan kræve brugerregistrering og kan ændres eller ophøre uden varsel. Yderligere gebyrer eller abonnementsbetaling kan forekomme.